Glenfiddich отправя поглед към бъдещето с третото издание на Lunar New Year

Марката представя най-новото издание на популярната си лимитирана серия, посветена на Лунната Нова година, в колаборация с артиста Рлон Уанг -  едно футуристично пътуване към звездите.

Това е третият път, в който най-награждаваното сингъл малц скоч уиски в света* си партнира с Уанг, базиран в Шенжен артист, чиито цветни, многопластови илюстрации впечатляват с фантастична детайлност и символика.

И ако предишните илюстрации на Уанг, познати от лимитираните серии за 2020 г. и 2021 г., изобразяваха историческо пътуване от Шотландия до Азия и изконния път към дома по време на празничния сезон, този път марката и художникът отправят покана за мащабно далечно пътешествие. Концепцията,  представена през 2022, е своеобразно изследване на бъдещето и всичко, което то може да донесе.

Кралският елен отново заема централно място в спиращи дъха илюстрации, разказващи магична история, които ценителите могат да открият. Този път иконичният символ на Glenfiddich се появява в звездно небе, допълнено с познатите гледки, характерни за Лунната Нова година – фенери, фойерверки и танцуващи лъвове, изкусно преплетени с космически символи като ракети, планети и други космически елементи, така че да създаде усещане за изследване на Космоса.

 

НАДЕЖДА ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ

Уил Пийкок, глобален директор за луксозно портфолио WGS, споделя: „Лунната Нова година е времето, в което имаме възможност да се отдадем на момента, да се насладим на празниците, семейството, приятелите. Също така е време, в което мислите ни неминуемо се обръщат към бъдещето и това, което ни очаква, а озареното нощно небе и мистериите, които крие, съвсем естествено се превръщат в картина на надеждите и мечтите ни.“

„През този специален сезон мислим по-широко и гледаме по-далеч. В ярката галактика от възможности ни очаква благоприятно бъдеще. Лунната Нова година е повод да надскочим мечите и  очакванията си и да вдигнем чаши за добрия късмет с най-награждаваното шотландско сингъл малц уиски в света.“

Подарък в чест на новите възможности

Когато майсторските произведения на изкуството на Рлон Уанг срещнат прочутото уиски на Glenfiddich, резултатът е толкова зашеметяващ, че със сигурност ще зарадва както колекционерите, така и обикновените потребители през този празничен период.

Ексклузивните дизайнерски кутии са с индивидуални илюстрации за всеки един от годишните варианти на Glenfiddich  (12, 15, 18 и 21-годишните уиски предложения) и са специален подарък за онези, които не спират да следват мечтите и да откриват и преследват новите възможности пред нас, подарък за най-близките хора, които винаги ни подкрепят по пътя и са до нас във всяко ново начало. За хората, с които споделяме надеждите си, мечтаем и чертаем големи планове с настъпването на новата година.

Това е подарък, с който да отбележим новото начало.

Disclaimer:

*Glenfiddich, като участник в две от най-престижните състезания в света, е получило повече награди от всички останали сингъл малц уискита на International Spirit Challenge и е най-награждаваният бранд в историята на International Wine and Spirit Competition. По данни на Drinks International от май 2018 г. и International Wine and Spirit Competition от май 2018 г.