Имате специален семеен повод, поканени сте на сватба или рожден ден? Или пък просто искате да покажете на близките и приятелите ви, че ги цените?

И така...отново се оказвате в трескаво търсене на подарък. Но не какъв да е, а нещо различно и оригинално, което да изненадва и радва.

Предлагаме ви нашия списък с пет идеи за интересни подаръци, за да накарате любимите ви хора да се чувстват наистина специални:

 

1. УИСКИ С ПЕРСОНАЛНО ПОСЛАНИЕ

Искате подаръкът ви да е наистина личен и запомнящ се? Защо не заложите на бутилка хубаво уиски с персонализиран етикет – снимка?

Качете и оформете специално избрано от вас изображение върху бутилка Johnnie Walker Gold Label Reserve Tin Box. Мекият и деликатен аромат на уискито, вкусът на сладък пушек и меките нотки дървесни плодове ще направят подаръка ви наистина незабравим. Както и снимката, напомняща за вас и щастливите ви мигове.

jwls-gold-label

 

Имате нужда от още персонализирани идеи? Любителите на уискито ще оценят бутилка Glenfiddich 18 YO в подаръчен комплект с две чаши и персонално изписано послание за вашите любими хора. Самото уиски се отличава с богат аромат с нотки на зрели овощни плодове, ябълка и дъб. Финалът оставя сладък и запомнящ се послевкус на дъб и малц.

 

2. ШАМПАНСКО

Трудно е да намерите по-изискан и елегантен подарък. Бутилка висококачествено шампанско е рядък и уникален подарък, предназначен за специални хора и моменти.

la-grand-dameVeuve Clicquot La Grande Dame, например, е един от най-изисканите видове шампанско, който се предлага в комплект със стилна шампаниера. Хармоничният бленд от 64% Пино Ноар и 36% Шардоне е подбран от най-добрите региони в Шампан - "Grands Crus" и отлежава в избите повече от 8 години.

Винената къща, която го произвежда е основана през далечната 1772 г. Под ръководството на борбената Барби Никол Понсарден (известна като Мадам Вьов Клико), марката се превръща в нещо повече от шампанско – в стил на живот, носещ радост и удоволствие на целия свят със своята иновативност, креативност и малка доза лудост. Клико овдовява едва на 27 годишна възраст през 1805г. и решава да поеме бизнеса на съпруга си – нещо революционно за онова време. Отпивайки глътка от нейното шампанско можем спокойно да заключим, че резултатът е  впечатляващ.

 

 

 

3. ГРАВИРАНА ВОДКА

Зарадвайте важните за вас хора с подарък като водка Belvedere Bespoke. Защото вие и близките ви заслужавате нещо наистина специално.

Представете си елегантна бутилка висококачествена водка, която носи вашето лично послание, гравирано с лазер. При натискане на скрития бутон, прорязаните от лазер места засияват в LED осветление.

Звучи впечатляващо? Съдържанието не отстъпва на външния вид. Вкусът е мек, с лека нотка на ванилия, кадифена структура и едва доловим вкус на бял пипер. Послевкусът напомня на бадеми, ванилов сладолед и бразилски орех.

 

4. ШОКОЛАД И ВИНО

Има причина някои неща да се наложат като класика във времето. Това е така, защото всички ги обичат. Има ли нещо по-хубаво от топящ се в устата шоколад в комбинация с бутилка ароматно вино? Обичаните от вас жени и приятелки със сигурност ще се разтопят от удоволствие.

Поднесете на любимата Beyond Time Belgian Pralines – белгийски шоколадови млечни бонбони във формата на сърца, които се предлагат в комплект с картичка с вашето специално послание. А шоколадът се комбинира перфектно с разкошния аромат и копринената текстура на Cloudy Bay Pinot Noir. Подобаващо начало на празника ви или просто специална делнична вечер, не мислите ли?

cloudy-bay-pinot-noir

 

4. Луксозен шоколадов ликьор

Baileys Original е специална напитка, направена от най-висококачествени съставки – ирландско уиски, ирландска сметана, ванилия и какаови зърна.

Както може би знаете Baileys се продава в над 150 държави и е едно от най-обичаните от жените питиета. Всяка бутилка се произвежда в Ирландия, а историята на популярния ликьор започва в Дъблин през далечната 1975 г. – съчетание от две от най-неустоимите съставки на Ирландия – отлежало ирландско уиски и прясна ирландска сметана с нотки на какао и ванилия.

Подарете глътка удоволствие – на вас и на вашите любими хора!

baileys-dessert