Здравей, Необичайнико, открехна ли се вече към омайващия вкус на новия лимитиран джин за мечтатели, свободолюбиви души и бохеми - Hendrick's GRAND CABARET?

Пропит с неопитомена жизненост и красива поезия, Hendrick’s Grand Cabaret свети силно с богат асортимент от ярки, магически вкусове, които съблазняват сетивата до неузнаваемост. Той е предназначен да удовлетвори най-капризния вкус на бохемите, търсещи истински освежаващ дух за своите славни събирания и странни приключения. Изящно екстравагантният джин ще заеме заслуженото си почитно място в най-голямото издание досега от Hendrick’s Cabinet of Curiosities и ще бъде достъпен на над 50 пазара в международен план.

Мастър дистилърът на Hendrick’s Лесли Грейси отдавна има идеята да сътвори най-различни еликсири с необичайни комбинации от ботанически плодове и все пак това е първият път, когато тя избира костилкови такива, за да събере нечувано досега, богато кабаре от вкусове в джин. Пируетите от декадентски костилкови плодове споделят сцената с вълшебни, сладки билки и създават елегантно сетивно пиршество – едновременно изобилно и леко като коприна. Празник за душата на един Необичайник.

Али Мартин, глобален посланик на Hendrick’s, споделя директно от дълбините на магическия свят: „Очарователно е да се разровим дълбоко в историята на коктейлите и да видим какви вкусови комбинации са пленявали творческите умове в Париж в началото на 20-ти век. Омайващите костилкови плодове, роза и джин са били магическа комбинация в най-луксозните заведения, та кой друг да комбинира тези вкусове днес по-добре от мастър дистилърът на Hendrick’s, алхимик и поет на инфузиите, Лесли Грейси.“

Hendrick’s Grand Cabaret с тоник е отварата, от която всеки Необичайник има нужда, но ако душата ви желае изящество, то Hendrick’s Grand Cabaret Royale е правилното вълшебно заклинание. Той съчетава Hendrick’s Grand Cabaret, червена боровинка, лайм и нотка на захарен сироп, гарниран с шампанско или пенливо вино за допринасящ декаденс.