Diageo продължава да оглавява иновациите в сектора на алкохолните напитки, с пускането на чисто ново трио от първокласни, готови за консумация коктейли в България.

Новата забележителна гама е създадена с помощта на три от водещите марки на Diageo, формиращи основата на първокласни готови за консумация коктейли – Johnnie Walker Old Fashioned, Tanqueray Negroni и Cîroc Cosmopolitan. Всяка бутилка е налична в размер от 500 мл и съдържа количество достатъчно за няколко коктейла, които да споделите с приятели или като подарък за специални поводи.

Последната гама продукти на Diageo се вписва идеално в тенденцията „пийте по-малко, но по-добре“, като комбинира интереса към премиум алкохолните напитки и потребителското търсене за приготвяне на коктейли у дома. За по-малко опитния любител барман, създаването на качествени коктейли в домашни условия може да бъде предизвикателство, но The Cocktail Collection са предназначени за директна консумация, правейки премиум коктейлите още по-достъпни. Насладете им се охладени, сервирани с лед и декорирани по ваш избор, The Cocktail Collection са идеални да им се насладите самостоятелно или с приятели за някой специален повод. Първокласният дизайн на бутилката за споделяне улавя същността на всеки коктейл в колекцията и неговия дух.

Нин Таанк, маркетинг мениджър RTDs, Diageo Великобритания, казва: „Ние виждаме, че потребителите все още се стремят да създават качествени, запомнящи се преживявания у дома, а иновацията на The Cocktail Collection предоставя на потребителите средства да направят всеки повод специален – независимо дали са домакини на вечеря с приятели или искат да направят вечерята с любимия човек по-специална. Революционен продукт, с който хората се наслаждават на първокласни напитки у дома, предоставяйки експертно изработени коктейли, с които потребителите да могат с лекота всеки път да имат перфектната напитка. 

Бутилките са подходящи за споделяне. Ние сме искрено развълнувани от стартирането на The Cocktail Collection, тъй като те дават възможност на хората да се насладят на популярни, качествени бар напитки у дома. Очакваме новата гама да се превърне в основен асортимент в шкафа с напитки или чудесен подарък за любим човек – предоставяйки коктейли с първокласно качество, които могат да се сервират без проблеми."

Научете повече за готовите коктейли тук:

https://drinklink.bg/johnnie-walker-old-fashion/



https://drinklink.bg/ciroc-cosmopolitan/




https://drinklink.bg/tanqueray-negroni/

Празнуваме живота, всеки ден, навсякъде.