CHANDON Garden Spritz е натурален шприц създаден от изключително пенливо вино, бленд от шардоне, пино ноар и семийон, с добавен натурален битер, с освежаващи, ароматни и цитрусови нотки, по автентична рецепта от екстракт от свежи портокалови кори, зелени и сладки ароматни подправки. По тайна, домашна рецепта, готов за охлаждане и сервиране върху лед - добавете резен сушен портокал и пресен розмарин. Основата е изключителното вино CHANDON BRUT създадено с бавна ферментация по метода Шармат, за да се запазят експресивните му плодовии аромати. Това е премиум шприц, създаден от уайнмейкърите на CHANDON в Мендоса, Аржентина. Изискан, но и автентичен, семпъл, но и интригуващ, той няма изкуствени аромати и оцветители и съдържа по-малко захар и е с изключително привлекателен и натурален вкус.


Интересни факти:
⦁ Нашето общество от уайнмейкъри: едно семейство от 16 уайнмейкъри от 7 различни националности.


⦁ Днес, във всичките ни винарни, ние използваме 2 основни метода – традиционния метод и бавна и по-продължителна ферментация по метода Шармат. След като подготвим бленда от базисни вина, и добавим тиражен ликьор, виното се оставя в голям иноксов съд, за да премине през втората ферментация, която продължава между 4 и 12 месеца. Във всяка винарна CHANDON, имаме свободата да изберем най-подходящия метод за нашето грозде, тероар, климат и вкусове на консуматорите. Който и метод да изберем, ние търсим бавно събуждане на ароматите по време на втората ферментация.


⦁ Ние сме най-голямото винено имение в света, със 1389 хектара 100 процента отдадени на създаването на изключителни пенливи вина.

 

 

Как да сервираме?

 Кубчета лед х 5-6
Сушен портокалов резен х 1
Пресен розмарин х 1

 

CHANDON е най-голямото винено имение в света, посветено изцяло на създаване на изключително пенливо вино. Част от групата LVMH, компанията е създадена през 1959 г. от Robert Jean de Vogüé, пионер с новаторска визия да създава висококачествено пенливо вино в различни и неочаквани региони на света. Със собствени лозя на 4 континента, ние сме 6 взаимосвързани винарни, произвеждащи изключителни пенливи вина и обединени от обща цел и мисия и споделящи опит. Нашите винарни се намират в Аржентина, Калифорния, Бразилия, Австралия, Китай и Индия, което прави CHANDON единственото имение, в което слънцето никога не залязва. Нашата страст и мисия е да откриваме нов свят, пълен с възможности.

 

Разгледайте  предложенията от 175 мл. или 750 мл.