Искате ли да преживеете незабравима уиски емоция?

Заедно с DrinkLink и бар Caldo това е осъществимо.

Необходимите компоненти са:

  • Бутилка първокласно уиски
  • Високо професионално представяне
  • Топлина и комфорт в уиски атмосфера

Да си уиски фен е скъпо удоволствие. Има толкова много напитки, които всеки почитател иска да опита, повечето от тях - достъпни и в България. Всеки е стартирал от някъде и малко по малко се е качвал по ценовата стълбица. Неизбежно обаче идва моментът, когато стига до финансовия си лимит, а изкушенията над него са толкова много.

Ние от DrinkLink и бар Caldo решихме да направим съвместна тристранна инициатива. Третата страна в нея сте Вие, феновете, които искате да опитате толкова много неща, но нямате възможност или желание да закупите цяла бутилка. Ето и нашето предложение:

Всеки месец ще отваряме по една бутилка първокласно кехлибарено изкушение на стойност около 1000 лв. Ще предлагаме куверт, срещу който ще може да получите 50 мл. от скъпоценната течност. Стойността на куверта ще бъде равна на цената на бутилката в нашия магазин, разделена на 14.

Наясно сме, че не предлагаме нещо нечувано до сега. Но знаем също така, че трудно се намират дузина приятели, които да искат една и съща бутилка, да са свободни по едно и също време и т.н. Предлагаме да си закупите само 1/14 част от бутилката, без да се притеснявате за останалите 13/14.

По желание (но не и по задължение:) можете да споделите вкуса и аромата на премиум напитката с добър приятел, като си разделите количеството на две. Така още един фен ще успее да се докосне до златната течност, без това да му струва прекалено много.

Бар Caldo е не просто бар, а място за специален вид общуване. В стилна приятелска и релаксираща атмосфера  ще имате възможност да изпитате сетивата си.

Уиски експертът, собственик на бар Caldo - Младен ще ви направи съпричастни с историята на напитката, легендата за дестилерията и разни тънкости в уиски културата.

Ще се постараем да отговорим на очакванията както на начинаещите в търсене на открития, така и на най-взискателните любители на уискито, като ви представяме различни вкусови профили.

В следващите три дни след дегустацията ще има намаление на цената на бутилката, така че всеки, вече спечелен фен, може да си я закупи с отстъпка.

Първата дегустация ще се проведе на 9 март. Предлагаме отворено събитие с начало от 18:00 часа до затварянето на бара, в който можете да се насладите на вашите 50 мл. без да е необходимо да размествате ангажименти. Всеки, гост ще бъде посрещнат и настанен от Младен, който ще му обърне и специално лично внимание с информация за марката.

 

Идва моментът да повдигнем завесата. Коя ще бъде първата звезда в нашето събитие? След дълго избиране се спряхме на едно наистина много специално издание на разположената на най-голяма надморска височина в Шотландия дестилерия  Dawlhinnie, а именно Dalwhinnie 30YO Special Release 2019. Цената на куверта, който отново напомняме, че може да разделите с приятел, ще бъде точно 85,71 лв. Закупуването ще може да стане както от DrinkLink.bg така и от бар Caldo, като и в двата случая ще очакваме предварително плащане, за да резервираме Вашите 50 мл. Допълнителен бонус за всеки закупил ще бъде подарък 50 мл. от двойно по-младото 15-годишно Dawlhinnie.  Количеството разбира се е ограничено, така че не се колебайте дълго.

Сега имате възможност да изградите мнение по въпроса кое е перфектното за Вас уиски, според Вашето индивидуално възприятие.

С тази инициатива искаме да предизвикаме любопитство за дегустация на луксозни етикети без капка предубеждение към високата цена. Защото именно тези преживявания правят живота по-наситен и богат. И просто искате да ги изпитате отново и отново…

Е, очакваме Ви! Намерете щастието и го вкусете!

 

Куверти може да закупите от DrinkLink на следния линк или лично от бар Caldo на адрес: София, ул. Г.С. Раковски 125 тел. 088 255 8000