Ако си мислите, че покрай Коледа и Нова година празничните дни следват един след друг, помислете отново. По наша скромна преценка месеците Април и Май съвсем спокойно могат да спечелят приза „Най-празничен месец“. Нека ви разкажем защо смятаме така. Като се започне с празненствата по Великден, неусетно стигаме до 1 май, който, въпреки че е ден на труда, по някаква причина е неработен ден. После следва Гергьовден (6 май, също ден на българската армия), а веднага след него се зарежда една дълга върволица от абитуриентски сбирки и изпращания, за да стигнем до знаменития 24 май. Той също като 6 май е двоен празник – освен, че тогава са 90% от всички абитуриентски балове в страната, 24 май е Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.

 

Сами виждате, че поводи за почерпки има много. Къде се е чуло и видяло да не се събере цялата рода по Великден? Какъв ще е тоя Май месец, ако не уважим поне един Георги и неговото любимо агне? Обзалагаме се, че вече знаете за поне три абитуриентски изпращания, на които сте поканени. Съвсем между другото е много вероятно да се е наместила и някоя друга сватба, кръщене или частно парти, за които да не сте разбрали.

 

Българинът напук на всички стереотипи, които сам си налага е с голямо сърце. И като отворен човек, той не се скъпи да приготви богата трапеза и да покани всички близки и далечни роднини, познати и разбира се, приятели върнали се от гурбет за празниците. Така... Очевидно семейният бюджет изведнъж се оказва в, меко казано, кризисна ситуация. Като се започне с боядисването на стотиците яйца (неписано правило гласи, че ако не боядисате поне 3725 яйца, ще си изгоните късмета от къщата), мине се през месенето на козунаци и приготвянето на зелената салата, ето че неусетно сме преполовили спестяванията за морето (явно и тази година ще сме на къмпинг).

 

Понеже и ние сме хора също като вас, решихме да ви предложим няколко бюджетни варианта  за качествен алкохол, които няма да унищожат финансовия ви баланс,  като същевременно ще допринесат за уникалността на предлаганите от вас спиртни напитки. Нека се разберем от сега – наясно сме, че сте затиснали домашно вино и ракия за специални поводи, така че нямаме намерение да ви предлагаме от нашите. Установили сме, че стане ли дума за алкохолни напитки, има три основни лагера – на традиционалистите, това са хората, залагащи на виното и ракията; любителите на водката и третия лагер, състоящ се от феновете на уискито. Ще ограничим нашите предложения на последните два. Да започваме!

 

Всеки ценител на водката ще ви каже, че най-добрата водка идва или от Русия, или от Полша. Макар и да сме съгласни, смеем да твърдим, че във Франция също знаят как да приготвят първокласна водка. Първо обаче нека минем през Русия.

 

Русский Стандарт Платинум 2 броя

Качеството на Русский Стандарт е еталон навсякъде по света. Дори самото руско правителство сертифицира всяка една бутилка с етикет Русский Стандарт. Само сега можете да се насладите на тази прецизно дестилираната водка на специална цена. Предлагаме ви не една, а две бутилки от един литър Русский Стандарт Платинум на цена от 63,28 лв. Вижте повече информация за богатите вкусови качества на тази уникална руска водка точно тук.

 

Grey Goose 2 броя

Тъй като вече отворихме дума за добрата френска водка, нека кажем малко повече за нея. Създателят на „сивата гъска“ Франсоа Тибо твърди, че неговият продукт се прави от най-високо качество пшеница. Нещо повече, освен че тя ферментира и отлежава като при всеки друг производител, Тибо я смесва с чиста изворна вода. Е, сами можете да си представите за колко чиста и изискана водка иде реч. Дори вкусът на Grey Goose е неподражаем – мек и съвсем леко плодов, с трогателни бадемови нюанси, той ще направи празника ви неповторимо специален. Опитайте и се убедете сами.

Chivas Regal 12 Y.O. 2 броя

Ето нещо наистина специално и за ценителите на уискито. На вашето внимание представяме не какво да е, а отлежавало цели дванайсет (12!) години шотландско уиски Chivas Regal. Символ на богат и същевременно мек вкус още от далечната 1801 година, Chivas Regal се е превърнало в една жива легенда. Златистият цвят, ароматът на мед, ванилия и зелена ябълка и перфектно изработената бутилка са неустоими (поне за нас) и затова смятаме, че е редно да ги опитате, ако вече не сте го направили.

Tomatin 12 Years 2 броя

Като сме почнали да говорим за дванайсетгодишни уискита, редно е обърнем заслуженото внимание на Tomatin. Каквото и да кажем за него, все няма да е достатъчно, просто защото с всяка глътка Tomatin разкрива нови и нови страници от своята очарователна бленда. В нея има по нещо за всеки – мекият вкус е допълнително подчертан от свежия аромат на ябълки, цитруси и сладки подправки. На заден план тези от вас с по-изтънчено небце ще доловят бадем, ванилия и дори малина и стафида. И понеже един ценител на качествното уиски винаги би споделил добрия вкус с останалите, сме ви приготвили цели две бутилки на преференциална цена от 98,06 лв.

 

Бонус: Пакет Garo'S Шоколади 8 Х 40Гр

За да извлечете максимална наслада от всяко едно ваше любимо уиски, ви предлагаме колекцията шоколади Garo's. В нея ще намерите специално селектирани шоколади, подходящи за ирландско уиски, тенеси уиски и дори японско уиски. Създателят на тази невероятна селекция е арменецът с български паспорт Гаро Узунян и по наше скромно мнение, работата му заслужава нещо повече от похвала.

Не намерихте вашата любима напитка? Хвърлете око на останалите ни промоционални предложения в секцията „Изгодно“.