Италианската Аперитиво икона Campari и списание Imbibe Magazine продължават да си партнират за девета поредна година в кампанията Negroni Week - международна благотворителна инициатива, която отбелязва над 100 години от коктейла Negroni, емблематичен микс на Campari, джин и сладък червен вермут. В продължение на седем дни хиляди бармани и заведения  ще празнуват с Campari. За изминалите 9 години седмицата на Negroni събра над 3 милиона долара в повече от 70 страни по света за различни благотворителни каузи.

Със седмицата на Negroni, Campari и Imbibe поставиха началото на набиране на средства за благотворителни каузи в ръцете на барове и ресторанти.  Тази година Ви каним да отпразнувате с нас Negroni week.

Campari е символ на силната страсти и вярва, че барманите са майстори на креативността и артистичността, излъчвайки своята Red Passion във всяко свое творение. И тази година Campari си сътрудничи със седем от най -добрите бармани в света, за да създаде уникални Negroni коктейл туистове, по един за всеки ден от Negroni week.

CAMPARI - THE RED HEART НА ВСЯКО NEGRONI

В рецептата на Negroni, включена в официалния списъка на напитки на IBA (Международната Асоциация на барманите), Campari е първата съставка, която се свързва с коктейла Negroni, която я прави „сърцето“ на всяко Negroni. Емблематичният коктейл е обявен за седма поредна година като #2 най-продаван класически коктейл в света според Drinks International.

Съставки

  • 30 мл  Campari 
  • 30 мл сладък червен вермут (Campari препоръчва 1757 Vermouth di Torino)
  • 30 мл джин

Приготвяне: 

  • Изсипете всички съставки директно в ниска чаша, пълна с лед
  • Разбъркайте внимателно за 10-15 секунди
  • Гарнирайте с резен портокал