Всеки подарък трябва да бъде уникален, запомнящ се и предизвикващ силни емоции. Още по-хубаво би било ако знаете, че той ще влезе в употреба. И докато празниците наближават търсенето на перфектния подарък се премества от категория “има време” в категория “приоритет номер 1”. За да ви улесним в идеите и избора на подаръци, сме подбрали за вас интересни попадения, които могат да зарадват някой ваш близък.

 

Подаръчни кутии

Подаръчните кутии крият за всеки по нещо, а и малко отгоре. В тях можете да намерите бутилка уиски, коняк, ракия, пенливо вино, аксесоари за уиски, кутия луксозни бонбони и ядки. Комбинацията и количествата са различни и ги оставяме изцяло на вашия избор и вкус. Пълният списък с подаръчни кутии можете да видите тук.

 

Бутилка уиски с персонален етикет, надпис и снимка

Няма спор, че бутилка Джони Уокър уиски винаги е добра идея за подарък, особено за ценител. Към това можете да добавите и още един личен жест като замените познатия етикет със снимка по ваш избор и послание, на което можете да напишете каквото пожелаете - името на получателя, конкретна дата, която е важна за вас, него/нея, а защо не и пожелание? Бъдете сигурни, че това ще предизвика нужното внимание и ще бъде оценено високо.

Аксесоари

Независимо дали е познавач или любител на доброто питие, гарантираме ви, че луксозните аксесоари биха попаднали право в целта. За какво говорим? Изборът е богат, но ще ви дадем само няколко примера.

Уиски сет - той включва каменни охладители, за да не се разрежда уискито с ледени кубчета и две перфектни чаши, които гарантират отключването на пълната гама от аромати, заключени в уискито. Всичко това, опаковано в луксозна кутия за лесно пренасяне и съхранение.

Кристална гарафа или декантер - сещате ли се как по филмите, в луксозните имения и къщите от мечтите героите най-често си наливат уискито не от бутилка с конкретен етикет, а от кристална бутилка. Именно това е декантера, който освен, че съхранява питието правилно, изглежда стилно и може да стане част от интериора на стаята.

Всички възможни аксесоари и комбинации можете да разгледате тук.

 

Саке

Саке? Точно така. Не веднъж сме говорили за уиски, ром и други класически питиета, които често се превръщат в страхотен подарък. Но ако искате този път да се откроите и подаръкът ви да бъде още по-запомнящ се, изберете японската оризова напитка Саке. Ще бъдете различни и оригинални.