Вдъхновена от традицията, сътворена от природата.

Представяме ви най-новата ракия TABIET - вдъхновена от балканските традиции и силата на природата.

Премиум ракията съхранява чистотата на балканската душа и е сътворена с вдъхновение, идващо право от красивата природа на Балканите. Плодовете използвани за направата ѝ са отглеждани в  подножието на сръбската планината „Кукавица“ и напоявани от чистата и пълноводна река Вучанка.

Tайната за мекия вкус на TABIET и запазения свеж плодов аромат, се крие в специалната технология на ферментация и дестилация, както и отлежаването на плодовете в дъбови бъчви. Забележителната 12 метрова дестилационна колона, в която ракията е създадена е сред малкото такива в света. Тя преработва течната и твърдата част на джибрите. Благодарение на изключителния немски дизайн и прецизни мерни единици се получава дестилат с първокласно качество, 100% натурален произход и изключително пречистен състав.

TABIET представя многообразна палитра от вкусове и аромати в три разновидности:

Крушовата ракия е с наситен кристален цвят, балансиран вкус и изключително свеж аромат на круши от сорта Вилямовка.

Гроздовата ракия на бранда се отличава с кехлибарен цвят, мускатов аромат, мек вкус и фини танини и е комбинация от два сорта грозде - Мускат Отонел и Рейнски Ризлинг.

Сливовата ракия, от своя страна, е с наситен кехлибарен цвят, балансиран вкус и аромат на сини сливи, леко запечено кафе и ванилия, а сортовете, които се използват са Чачанска Родна и Моравка Ранна Червена.

Всички любители на качествената ракия и традиционния балкански вкус могат да намерят марката TABIET в търговската мрежа и на https://drinklink.bg/tabiet/