Може ли една водка да е красива за гледане?

Разбира се, че може...., но ръжта, от която се прави дестилата, трябва да е отгледана в местността „Dankowskie“, а след това да се смеси с вода от артезиански кладенец и да притежава опита и вековната традиция за производство на водка…повече от 600 години.Това е полската водка Belvedere.

 

belvedere-collection

Belvedere означава „красив за гледане“, водката носи името на двореца Belvedere във Варшава., а етикетът на всяка бутилка напомня за благородното наследството, което притежава.

 

belvedere-4

Belvedere използват за бутилиране на водката елегантна матирана бутилка. Компанията собственоръчно се грижи за натуралното отглеждане на ръжта в 7 ферми, като характерно за качеството на ръжта е, че тя се справя с една от най-лошите зими в Европа – полската. Това изключително много допринася за характера и вкуса на напитката.

В дестилата никога не се добавят глицерин или подсладители. За овкусяване и ароматизиране на водката се използват само истински плодове, които се киснат в дестилата преди финалното дестилиране и блендиране (смесване).

 

Водка Belvedere е 100% натурална и никога не се добавя захар.  Дестилира се 4 пъти, за да се отстранят всички недостатъци и да се осигури богат вкус и характерен досег до небцето на всеки опитал.

Belvedere завладяват пазара не само с качествения си продукт, но и с презентацията на бутилките и светлината, която се отразява в тях. Това е в основата на програмата им за иновации в бутилката и нейната персонализация.

 belvedere-bespoke-1belvedere-bespoke-2belvedere-bespoke-3

 

 

 

 

 

С помощта на лазерно гравиране на бутилката, почитателите на водка Belvedere могат да направят страхотен подарък за приятел или да запазят скъп спомен от незабравим момент.

Na zdrowie panie i panowie! (Наздраве, дами и господа!)