Обичате уискито? Обичате да пътувате до интересни места и да слушате любопитни истории? 

За първи път можете да се вкючите в истинска уиски обиколка на един от най- красивите и благоприятни за уиски производство региони на Шотландия. Това ще е едно вълнуващо пътешествие на сетивата около градчето Дъфтаун /Спейсайд/ и за запалените уиски фенове това ясно подсказва, че ще бъде и вкусно, и красиво!

Спейсайд е благословен да притежава идеалните условия за създаване на малцово уиски. Земята е набраздена от реки и поточета, порещи богати на торф гранитни възвишения. Уискитата тук се отличават с елегантен, балансиран вкус и много финес. Несъмнено ще разберете, че Спейсайд е златното сърце на Шотландия още щом се докоснете до духа му.

Предстои Ви обиколка на емблематични уиски дестилерии, забележителни локации и замъци в околността, вкусна местна храна и кехлибарени напитки. Програмата съчетава перфектно активното и свободно време, приятелска атмосфера и много емоции, които да запечатате.

Ваши гидове през цялото време ще бъдат основателите на Bulgarian Whisky Academy- official partner of Edinburg Whisky Academy- Гергана Ангелова и Гаро Узунян, а подробна информация за програмата и как да запазите мястото си, можете да намерите тук:

Уиски тур в Шотландия