Искате да подарите нещо оригинално и различно на близък човек? Или пък да привлечете внимание на партито? Имаме свежи предложения, които ще ви помогнат да го постигнете:

 

Коняк в елегантна бутилка...

Ако си имате работа с истински ценители и имате нужния ресурс, определено си струва да заложите на Hennessy Richard. Напитката е с балансиран и чист аромат, с нежни нотки на подправки, ванилия, плодове и дъбово ухание. Вкусът е плътен, а финалът дълъг и с пиперливи дъбови нюанси.

Martell L'Or пък се отличава със свежи ориенталски нотки на бергамот и портокалова кора, които се комбинират перфектно с ухание на джинджифил, канела и ванилия. Може да усетите едва доловима сладост, съчетана с лека нотка на касис. А външният вид не отстъпва на вкуса.

 

Луксозна водка в светеща бутилка...

belvedere-bespoke

«« Бутилка водка с цвят на сребърен металик, гравирана с помощта на лазер.

Но има и още. Прорязаните от лазера места засияват в лед осветление при натискането на скрития в бутилката бутон. Впечатляващо, не мислите ли?

Осветлението не е единствената отличителна черта на продукта. Бутилката може да бъде гравирана и с персонализирано послание по ваш избор.

Водка Belvedere е луксозен продукт с богата история и над 600-годишна традиция в дестилирането на алкохол, част от портфолиото на Moët Hennessy, които принадлежат към луксозната група Louis Vuitton Moët Hennessy.

 

Още идеи?

Все още не сте открили точния за вас подарък? Нещо, което да предизвика емоция, да остави незабравим спомен и дълъг послевкус, но и да подхожда на бюджета ви?

Разгледайте нашите предложения за подаръци тук. Персонализирайте етикет, гравирайте бутилка, подарете нещо романтично или луксозно….изборът е ваш.